Όταν είσαι μερακλής στο ψήσιμο τα πάντα θέλεις να είναι τέλεια, από το κρέας μέχρι τη σάλτσα.
Ο Π. Παπαδάκης από την ομάδα Live Kitchen μας προτείνει την κατάλληλη σάλτσα μπάρμπεκιου για σουβλάκια κοτόπουλο, μπριζόλα, πανσέτα, λουκάνικα, μπιφτέκια κ.ά.
Υλικά:
3 κτσ Ελαιόλαδο
1 Μικρό Κρεμμύδι
Λίγο αλάτι
1 κτγ σκόρδο σε σκόνη
3 κτσ βαλσάμικο
1 Κτσ Σάλτσα σόγιας
2 Κτσ καστανή ζάχαρη
2 κτσ μουστάρδα
4 σταγόνες Tabasco
70 γρ νερό
1 κτσ χυμό απο λεμόνι
3 κτσ πάπρικα σως
540 γρ κέτσαπ
2 κτσ πάπρικα σε σκόνη